Eerder deze week in Sprundel, stond ik voor een uitdaging. Een volledig verstopt vloerverwarmingssysteem van 35 jaar oud, werd de ultieme test voor mijn zelfontwikkelde spoelmachine. Eerlijk gezegd, twijfelde ik even aan de taak die voor me lag. Maar met mijn nieuwe creatie was ik vastberaden om de uitdaging aan te gaan, en met glans slaagde ik erin.

Mijn allereerste zelfontwikkelde spoelmachine was en blijft een geweldig werkpaard. Het heeft talloze installaties grondig gereinigd, waaronder die met zwarte tyleen vloerverwarmingsleidingen. Maar na verloop van tijd begon ik te beseffen dat er ruimte was voor verbetering. Bijna twee jaar lang heb ik me gewijd aan het ontwikkelen van een geavanceerde, compactere machine die het spoelproces met meer dan 30% kon verkorten. Het was geen makkelijke traject, gezien mijn drukke agenda, maar eindelijk is het resultaat hier.

Deze nieuwe machine is niet alleen sneller, maar ook compacter, waardoor hij gemakkelijk in kleinere ruimtes past, zelfs met die hardnekkige zwarte tyleen vloerverwarmingsleidingen. De installatie ervan is een fluitje van een cent, en hij kan zelfs op afstand bediend worden. Alles is nu geïntegreerd in één enkele unit, wat het vervoeren en opslaan vereenvoudigt, ondanks het extra gewicht. Natuurlijk blijf ik werken met verstelbare waterdruk, luchtpulsen en het veranderen van de stromingsrichting, en ik gebruik nog steeds een mild, neutraal reinigingsmiddel voor optimale resultaten, vooral wanneer die zwarte tyleen vloerverwarmingsleidingen in het spel zijn.

Wat deze machine echt uniek maakt, zijn de drie geheime technieken die ik heb toegepast. Helaas kan ik niet in detail treden of afbeeldingen delen om mijn concurrenten niet wijzer te maken, maar ik kan wel verklappen dat ze te maken hebben met ultrasone frequenties, trillingen en turbulente stroming. Zodra ik op locatie ben bij mijn klanten, vertel ik vol enthousiasme over deze innovaties en hoe ze bijdragen aan een succesvolle spoeling van die zwarte tyleen vloerverwarmingsleidingen.

Dus ja, mijn nieuwe spoelmachine heeft bewezen dat hij zelfs de meest uitdagende taken aankan, zoals die verstopte 35 jaar oude vloerverwarming. Het is een persoonlijke triomf en een nieuwe stap in mijn toewijding om vloerverwarmingssystemen te herstellen naar hun optimale staat. Dankzij deze machine ben ik klaar om nog meer problemen aan te pakken en te overwinnen.

Delen