CV installatie spoelen in Stompwijk vanwege niet diffusiedichte vloerleidingen

Deze week een groot project afgerond in Stompwijk, een grote boerderij met zwarte ‘niet diffusiedichte’ vloerleidingen uit de jaren 80. De CV installatie spoelen was noodzakelijk om de vloerverarming weer werkend te krijgen met onze eigen ontwikkelde spoelmachines.

Dit was toch wel de ergste situatie wie wij tot nu hebben meegemaakt, meerdere groepen vloerverwarming waren geheel verstopt, totaal ruim 12 kilo staal/roest/sludge/slib uit 5 groepen vloerverwarming en 5 radiatoren gefilterd.

Gezien de omvang van het pand was de vloerverwarming gesplitst over 3 verdelers, alle verdelers vervangen door gescheiden RVS uitvoering met energiezuinige pomp.

Vloerverwarming geheel verstopt

Tevens hebben wij de gehele installatie waterzijdig ingeregeld, sinds 10 Maart 2020 is dit zelfs verplicht wanneer de CV-installatie wordt aangepast. Bij een slechte of niet ingeregelde CV installatie komt het vaak voor dat de kamer die het verste weg is van de CV-ketel niet of slecht opwarmt.

Het voordeel: U kunt tot wel 20% besparen op uw stookkosten, het wooncomfort neemt toe en de woning wordt gelijkmatig verwarmt.

Als het ons niet lukt, lukt het NIEMAND !!!

Wij zijn de vloerverwarming specialist in Nederland.

Delen