Vloerverwarming inregelen zorgt voor een optimaal rendement

Vloerverwarming inregelen zorgt voor een optimaal rendement

Een goed ingeregelde vloerverwarming maakt het behaaglijk in uw hele huis

De populariteit van vloerverwarming neemt steeds meer toe. Niet alleen heeft dit te maken met de komende energietransitie. Warmtepompen kunnen namelijk uitstekend gecombineerd worden met een vloerverwarming. Voorwaarde is wel, dat uw woning goed geïsoleerd is en het vloerverwarming inregelen door een gecertificeerd CV monteur gebeurt. Een andere belangrijke reden om voor vloerverwarming te kiezen is ruimtebesparing. Veel radiatoren zijn niet langer nodig en dit levert een aanzienlijke ruimtebesparing op. Bovendien komen er veel meer mogelijkheden vrij qua inrichting en indeling van kamers. Om het optimale rendement uit uw vloerverwarming te kunnen halen adviseren wij u om een gecertificeerde CV monteur in te schakelen voor vloerverwarming inregelen. Doet u dit niet, dan is de kans groot dat veel kamers te koud of te warm zullen blijven. Dit is toch het laatste wat u wilt?

Vloerverwarming waterzijdig inregelen voor 20% besparing op de stookkosten

De voordelen professioneel vloerverwarming inregelen zijn groot

Wanneer u optimaal wilt profiteren van de vele voordelen die een vloerverwarming kan bieden, laat dan beslist uw vloerverwarming inregelen door de ervaren en gecertificeerde vloerverwarmingsspecialist van K.G. – onderhoud en installatietechniek uit Zoetermeer. Op basis van persoonlijke woonwensen kan hij er voor zorgen, dat kamers gelijkmatig verwarmd worden op de gewenste temperatuur. Alle gezinsleden zullen hun kamer als aangenaam gaan ervaren en grote temperatuurverschillen (tocht) zullen tot het verleden gaan behoren. Een andere belangrijke bijkomstigheid is, dat een vloerverwarming zomers ook ingezet kan worden voor het koelen van een of meerdere ruimtes. Tenslotte zorgt vloerverwarming inregelen voor een aanzienlijke besparing op de stookkosten. Na het vloerverwarming inregelen werkt uw CV ketel of warmtepomp efficiënter en zuiniger. Kortom vloerverwarming inregelen loont!

Vloerverwarming waterzijdig inregelen met een infrarood warmtebeeldcamera

Kosten vloerverwarming inregelen gebeurt op basis van een maatwerk offerte

Omdat de CV installatie, leeftijd en indeling van elke woning verschillend zijn werken wij met maatwerk offertes. Om deze reden komt onze gecertificeerde vloerverwarmingsspecialist op afspraak voor een inspectiebezoek bij u langs om uw wensen en de situatie ter plaatse in kaart te brengen. Voor dit inspectiebezoek worden kosten in rekening gebracht. De kosten kunt u zelf uitrekenen door naar de pagina tarieven te gaan en hier uw postcode in te vullen. Wilt u het ook behaaglijk hebben in uw woning en besparen op uw stookkosten? Stuur dan een e-mail naar info@vloerverwarming-doorspoelen.nl of bel telefoon: 085 – 7500 800
Maak een afspraak