Verstopping in uw vloerverwarming en of radiatoren ontdekt?

Verstopping in uw vloerverwarming en of radiatoren ontdekt?

Wij verhelpen de verstopping zonder breken duurzaam voor u op

Niet langer hoeft een verstopping in een deel van uw vloerverwarming en/of radiotoren voor een zeer hoge kostenpost te zorgen en hoeft de vloer in uw woning niet open gebroken te worden.

Als erkend en gespecialiseerd installatiebedrijf, dat gecertificeerd is door InstallQ en lid is van Techniek Nederland, kunnen wij u een duurzame en effectieve maatwerk oplossing bieden die daadwerkelijk werkt. Onze gekwalificeerde specialisten zijn er in geslaagd om op basis van vele jaren expertise en ervaring, een innovatieve maatwerk methodiek te ontwikkelen, die elke verstopping in een vloerverwarming en/of radiatoren verhelpt.

Wij maken sinds 2012 gebruik van een in eigen beheer ontwikkelde reinigingsmachine die uniek is in zijn soort en al vele jaren aantoont elke verstopping en vernauwing duurzaam op te kunnen lossen. Mede hierdoor zijn wij dankzij positieve mond-tot-mond reclame uitgegroeid tot de markleider op het gebied van CV installaties spoelen in België en Nederland.

Laat uw CV installatie doorspoelen wanneer de radiatoren of vloerverwarming niet gelijkmatig verwarmt.

Inspectiebezoek nodig om vast te stellen of er sprake is van een verstopping

Vloerverwarming specialist Nederland komt graag langs om de vloerverwarming te reinigen en te spoelen

Wanneer u ons telefonisch benadert met de vraag wat wij kunnen doen aan een verstopping in een vloerverwarming, dan is het antwoord alles. Echter hoeft de oorzaak van een vloerverwarming die op sommige plaatsen niet warm wordt geen verstopping in de vloerverwarming te zijn. Om deze reden komt onze vloerverwarming specialist voor een inspectiebezoek altijd eerst bij u langs. Aan dit inspectiebezoek zijn kosten verbonden, want er moet eerst grondig onderzocht worden of er inderdaad sprake is van een verstopping in uw vloerverwarming of radiatoren. Om dit vast te kunnen stellen worden tal van metingen gedaan met o.a. een flowmeter en warmtecamera. Pas wanneer onomstotelijk vaststaat dat er inderdaad sprake is van een of meerdere verstopping(en) kan een maatwerk offerte opgesteld worden. U heeft dan een vrije keuze om hier wel of niet voor te kiezen.

Verstopping vloerverwarming duurzaam laten verhelpen?

Als het ons niet lukt, dan lukt het niemand!