Inregelen vloerverwarming

Inregelen vloerverwarming

Een ingeregelde CV levert lagere stookkosten en een groter woongenot op

Een veel gehoorde klacht over vloerverwarmingen is, dat het niet in alle woonvertrekken behaaglijk wordt. De oorzaak is vrijwel altijd niet de capaciteit van de vloerverwarming, maar hoe de vloerverwarming is ingeregeld. Het is daarom belangrijk, dat u voor het inregelen vloerverwarming een gecertificeerde vloerverwarmingsspecialist van K.G. – onderhoud en installatietechniek uit Zoetermeer inschakelt.

Vloerverwarming waterzijdig inregelen voor 20% besparing op de stookkosten

Inregelen vloerverwarming is een arbeidsintensieve bezigheid

Zoals in de eerste alinea aangegeven loont het beslist om voor inregelen vloerverwarming te kiezen, wanneer het in alle vertrekken van uw woning niet langer behaaglijk is. Dit gaat vaak gepaard met steeds hoger wordende stookkosten. Voordat met het inregelen begonnen kan worden zal eerst een inspectiebezoek moeten plaatsvinden. Tijdens dit inspectiebezoek zal aan de hand van vele metingen onderzocht worden wat de oorzaak is van eventuele temperatuurverschillen en welke aanpassingen eventueel nodig zijn om als gezin optimaal te kunnen profiteren van uw vloerverwarmingsinstallatie. Aan dit inspectiebezoek zijn eenmalig kosten verbonden die verschillen van de locatie waar u in Nederland of België woont. Deze kunt u zelf uitrekenen via de link https://www.vloerverwarming-doorspoelen.nl/tarieven/.

Vrijblijvende afspraak maken voor inspectiebezoek inregelen vloerverwarming

Wilt u weten wat de investeringskosten zijn voor het inregelen vloerverwarming dan zal eerst een inspectiebezoek moeten plaatsvinden. Tijdens dit inspectiebezoek brengt de specialist van K.G. – onderhoud & installatietechniek in kaart wat de status is van uw vloerverwarming en welke aanpassingen en materialen nodig zijn om uw installatie naar volle tevredenheid in te kunnen regelen. Op basis hiervan ontvangt u een maatwerk offerte inclusief all-in prijs van ons, zodat u precies weet wat de éénmalige investeringskosten zijn om het lange tijd weer behaaglijk in uw woning te hebben. Bovendien zult u bij gelijkblijvende weersomstandigheden en gebruik aanmerkelijk gaan besparen op uw stookkosten. Een echte win – win situatie.

Wilt u meer informatie over de kosten van inregelen vloerverwarming? Stuur dan een e-mail naar: info@vloerverwarming-doorspoelen.nl of bel telefoon: 085 – 7500 800