Uw CV installatie verstopt?

Als het ons niet lukt, dan lukt het niemand

De door InstallQ gecertificeerde installateurs van Vloerverwarming doorspoelen zijn er enkele jaren geleden in geslaagd, om een duurzame oplossing te ontwikkelen wanneer uw CV installatie verstopt is. Dankzij deze innovatieve uitvinding is Vloerverwarming doorspoelen binnen 5 jaar uitgegroeid tot de marktleider in Nederland en België. Niet voor niets is onze slogan: Wanneer het ons niet lukt, dan lukt het niemand.

CV installatie verstopt de vloerverwarming specialist reinigt de gehele installatie

Hoe weet u dat uw CV installatie verstopt is?

Hiervoor hoeft u geen expert te raadplegen. Dit kunt u zelf eenvoudig constateren. Het begint vaak ongemerkt. In de loop der jaren zult u gaan ervaren dat het tijdens koude dagen minder behaaglijk wordt in uw woning. Ook duurt het veel langer dan in het verleden voordat de gewenste kamertemperatuur wordt bereikt. Logischerwijs denkt u eerst dat er lucht in uw radiatoren en leidingen zit. Maar wanneer vast staat dat dit allemaal klopt zal de oorzaak aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zijn, dat op plaatsen uw CV installatie verstopt is. In tegenstelling tot voor onze uitvinding hoeft u geen radiatoren of leidingen te laten vervangen en bij een vloerverwarming de gehele vloer open te laten breken. Vandaag de dag kan dit probleem door Vloerverwarming doorspoelen duurzaam worden verholpen.

Verschillende oorzaken waarom een CV installatie verstopt kan raken?

Kunt u er zelf iets aan doen dat u uw CV installatie verstopt is? Het antwoord is nee. De oorzaak van een vernauwing of verstopping is over het algemeen het gevolg van een chemische reactie tussen het water dat in de leidingen zit en zuurstof. Bij oudere vloerverwarmingen zien wij het vaak bij verkeerd toegepaste buizen. Voor gedetailleerde info verwijzen wij u graag naar de pagina vloerverwarming reinigen. Wij adviseren u om dit te doen, zodat u zich kunt inlezen dat we inderdaad een duurzame oplossing hebben als uw CV installatie verstopt is. Wilt uw liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan is een betaald inspectiebezoek noodzakelijk.

Schakel de vloerverwarming specialist van Nederland in

Als het ons niet lukt, lukt het niemand!!!