CV installatie spoelen

Innovatieve methodiek is een duurzame milieuvriendelijke oplossing

Wanneer u voor CV installatie spoelen heeft gekozen, kies dan voor de innovatieve methodiek van een door InstallQ erkend warmteservicebedrijf als Vloerverwarming doorspoelen. Dan kiest u voor een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Wij lichten dit graag aan u toe.

Oorzaak vernauwingen en verstoppingen worden verholpen

Vernauwingen en verstoppingen in een CV installatie zijn meestal het gevolg van chemische reacties tussen het water in een verwarmingsinstallatie en zuurstof, onzorgvuldig werken tijdens het installeren van een CV installatie en/of het plaatsen van een nieuwe CV ketel. Vraag: Is uw nieuwe CV ketel voor in gebruik name eerst grondig doorgespoeld? Veel niet erkende CV monteurs doen dat namelijk niet, terwijl CV ketel fabrikanten het wel degelijk voorschrijven om eventueel aanspraak te kunnen maken op fabrieksgarantie. De reden dat men het vaak niet doet is de factor tijd. Zeker wanneer men in loondienst is, moet een CV monteur een bepaalde productie halen. Maar dat terzijde.

Vloerverwarming spoelen en reinigen met eigen ontwikkelde spoelmachines

Vraag gratis de brochure CV installatie spoelen aan

Voordat met het daadwerkelijke CV installatie spoelen kan worden begonnen, dienen allerlei voorbereidende werkzaamheden plaats te vinden. Vloerverwarming doorspoelen heeft het complete proces gedetailleerd en uitvoerig beschreven in een kleurrijke brochure. Deze brochure over CV installatie spoelen kunt u gratis bestellen. Mocht u na het lezen van deze brochure vragen hebben neem dan contact met ons op.

CV installatie spoelen goed voor uw stookkosten en het milieu

Wanneer u er voor gekozen heeft om uw CV installatie en/of vloerverwarming te laten spoelen, dan zorgt dit jaarlijks voor een besparing op uw stookkosten tot wel 20%. Waarom? Het gehele CV installatiesysteem is na het doorspoelen aan de binnenzijde weer als nieuw en functioneert optimaal. Uw CV ketel installatie heeft veel minder gas nodig om uw woning op temperatuur te krijgen. Dit voordeel betaalt zich jaarlijks terug!

Schakel de vloerverwarming specialist van Nederland in

Als het ons niet lukt, lukt het niemand!!!