Zwarte slangen vloerverwarming doorspoelen specialistisch werk

Installatiebedrijf gecertificeerd door InstallQ en lid van Techniek Nederland

Bijna alle vloerverwarmingsslangen die zijn toegepast voor 1996 hebben een zwarte kleur en laten helaas zuurstof door. Het gevolg is, dat van binnenuit corrosie ontstaat. Die zorgt na verloop van een tiental jaren voor vernauwingen en verstoppingen. Wanneer u als bewoners ontdekt dat sommige plaatsen in de vloer koud blijven is het de hoogste tijd om een gecertificeerde vloerverwarmingsexpert als K.G. onderhoud en installatietechniek in te huren voor zwarte slangen vloerverwarming doorspoelen. 

Vloerverwarming spoelen en reinigen met eigen ontwikkelde spoelmachines

Zwarte slangen vloerverwarming doorspoelen? Eerst inspectiebezoek om oorzaak, verbeterpunten en prijs vast te stellen

K.G. onderhoud en installatietechniek is marktleider in België en Nederland op het gebied van vloerverwarming doorspoelen. Om de huidige status van uw complete CV installatie in kaart te kunnen brengen en de oorzaak van de vernauwingen en verstoppingen vast te kunnen stellen worden allerlei metingen verricht en gekeken welke materialen eventueel vervangen moeten worden. Wanneer die zijn vastgelegd zal ook gekeken worden of zwarte slangen vloerverwarming doorspoelen noodzakelijk is en waterzijdig inregelen nodig is. Op basis van deze data wordt een maatwerk offerte opgesteld inclusief een all-in prijs. Zo weet u precies het bedrag dat nodig is om uw vloerverwarmingsinstallatie weer in topconditie te krijgen.

Gezien het arbeidsintensieve karakter van het inspectiebezoek zijn zij helaas genoodzaakt om hiervoor kosten in rekening te brengen. Deze kosten kunt u eenvoudig zelf uitrekenen via de module op de pagina werkwijze. Zoals al eerder aangegeven K.G. onderhoud en installatie staat voor kwaliteit, service en transparantie. Wanneer u akkoord gaat met de maatwerk offerte, dan brengen wij op de afgesproken data uw vloerverwarming en eventuele radiatoren weer in topconditie. U kunt dan weer duurzaam genieten van het comfort dat een vloerverwarming aan de bewoners van een huis bieden.

Wilt u een afspraak maken voor een inspectiebezoek?