Vloerverwarming doorspoelen de oplossing voor koude plekken

Vloerverwarming doorspoelen de oplossing voor koude plekken

Oorzaak is meestal een vernauwing en/of verstopping in uw CV installatie

Niets is zo behaaglijk en comfortabel als een vloerverwarming. Een goed functionerende vloerverwarming draagt absoluut bij tot uw woongenot, want u heeft nooit meer last van koude voeten en tocht wanneer uw vloerverwarming goed is ingeregeld. Eigenlijk is er maar één negatief punt te noemen over vloerverwarmingen. De slangen en/of radiatoren kunnen na verloop van vele jaren last krijgen van een vernauwing of zelfs een verstopping. Wanneer dit probleem zich openbaart, dan zullen er koude plekken in de vloer en radiatoren gaan ontstaan. Hierdoor zal het steeds minder behaaglijk in huis gaan worden, omdat de inregelde temperatuur steeds meer in onbalans gaat komen. Geen paniek! De dekvloeren van uw vertrekken hoeven niet langer opengebroken te worden. Vandaag de dag kunnen wij elke vloerverwarming doorspoelen en onder andere uitrusten met een gescheiden RVS verdeler die deze problemen tegengaat.

Vloerverwarming spoelen en reinigen met eigen ontwikkelde spoelmachines

Wanneer adviseren wij vloerverwarming doorspoelen?

Zoals bovenstaand beschreven adviseren wij vloerverwarming doorspoelen wanneer sprake is van een vernauwing of verstopping in uw vloerverwarming of radiatoren. Vloerverwarming doorspoelen kan ook door onze gecertificeerde specialist aanbevolen worden wanneer er sprake is van een sterk toenemend energieverbruik en uit metingen met de warmtecamera blijkt dat de warmtedoorvoer niet optimaal is. Dit laatste advies zullen wij alleen geven, wanneer andere oorzaken na controle en metingen vrijwel uitgesloten kunnen worden. Ernstige verstoppingen en vernauwingen komen vooral voor bij óudere ‘zwarte’ niet diffusiedichte vloerleidingen die in het verleden op grote schaal gebruikt werden. Omdat deze slangen niet diffusie dicht zijn vindt er ongewenste zuurstoftoetreding plaats waardoor uw CV ketel, leidingen en radiatoren worden blootgesteld aan corrosie. Leidingen en radiatoren roesten hierdoor van binnenuit waardoor een CV installatie verstopt raakt en in het bijzonder de slangen, omdat roestdeeltjes door de zwaartekracht het laatste punt opzoeken. Vloerverwarming doorspoelen lost dit probleem weer duurzaam voor u op.

Maatwerk offerte en all-in prijs voor vloerverwarming doorspoelen

K.G. – onderhoud en installatietechniek staat voor kwaliteit, service en transparantie. Om te kunnen bepalen of vloerverwarming doorspoelen de oplossing is voor het probleem met uw vloerverwarming komen wij voor een inspectiebezoek eerst bij u langs. Hier zijn helaas kosten aan verbonden. Nadat duidelijk is welke werkzaamheden wij moeten verrichten om uw vloerverwarming weer in topconditie te krijgen, ontvangt u van ons een maatwerk offerte inclusief een all-in prijs. Wilt u informatie over de kosten van vloerverwarming doorspoelen? Stuur dan een e-mail naar: info@vloerverwarming-doorspoelen.nl of bel tel: 085 – 7500 800

Maak een afspraak

Wij zijn de vloerverwarming specialist van Nederland

Als het ons niet lukt, lukt het niemand!