Uw CV installatie verstopt? Wij lossen dit probleem op!

Uw CV installatie doorspoelen?

De enige echte vloerverwarming specialist van Nederland

Een team van specialisten op het gebied van CV installatie doorspoelen staan voor u klaar om op een professionele wijze uw CV installatie te reinigen en te ontdoen van vervuilingen. Wij zij er in geslaagd om in eigen beheer spoelmachines en RVS en composiet vloerverdelers te ontwikkelen zodat wij voor iedere situatie een passend totaalpakket kunnen bieden. Niet voor niets is onze slogan:

Wanneer het ons niet lukt, dan lukt het niemand.

Laat uw CV installatie doorspoelen wanneer de radiatoren of vloerverwarming niet gelijkmatig verwarmt.

Waarom moet ik mijn CV installatie doorspoelen?

U laat uw CV installatie doorspoelen wanneer de woning niet meer nar behoren opwarmt. Dit merkt u doordat de vloerverwarming niet meer gelijkmatig zoals vroeger opwarmt, het is zelfs mogelijk dat bepaalde gedeeltes zelf koud blijven, u heeft dan te maken met een verstopping.

Ook kunt u dit merken wanneer de radiatoren aan de onderkant of geheel koud blijven.

Een tweede reden om u CV installatie te laten doorspoelen is wanneer u een nieuwe CV ketel laat installeren. Ketelfabrikanten stellen dit zelfs verplicht in hun garantievoorwaarden.

Wat kost CV installatie doorspoelen?

Dat is erg moeilijk te zeggen omdat iedere woning en situatie verschilt en mogelijk een andere aanpak vergt. Het hangt natuurlijk af van hoeveel groepen vloerverwarming en of radiatoren er zijn? 

Ook is het erg belangrijk hoe de werkruimte voor ons toegankelijk is. Is de vloerverdeler in de garage gemonteerd? Dan hebben wij makkelijk met onze servicewagen toegang. Of is de verdeler gemonteerd in een kelder? Daarom voeren wij altijd eerste een inspectie uit om de situatie in kaart te brengen.

Zie pagina Tarieven voor een indicatie aan de hand van een voorbeeldwoning.

Schakel de vloerverwarming specialist van Nederland in

Raadpleeg dan de oranje button ‘Maak nu een afspraak’

Maak een afspraak